Certificaat Effortless CoachingCertificaat Effortless Coach

Vandaag heb ik mijn certificaat Effortless Coaching met de post binnen gekregen. Dit certificaat betekent niet alleen dat mijn theorie kennis van en vaardigheid in coachen op kwaliteit getoetst is. Dit betekent vooral dat ik onderdeel uit mag maken van een groep in groei; samen staan we in het veld om iedereen die gecoacht wil worden te helpen.

Tijdens de opleiding ben ik onderdeel geworden van een bijzondere groep mensen. Een groep die hun kwaliteiten en intentie inzetten voor het grote aantal mensen die toe zijn aan verandering. Een verandering waarvan die mensen  vinden dat die nu wel eens plaats mag vinden en waar ze graag hulp bij willen hebben. Hulp omdat het tot nu toe niet gelukt is die verandering zelf tot stand te brengen.

Dus sta je op een kruispunt in je leven en weet je niet goed hoe je de volgende stap moet zetten en welke kant je op wilt gaan? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help je om in jezelf te ontdekken welke kant je op wilt gaan en hoe je de volgende stap kan zetten. Neem vandaag nog contact met me op!

Voor gewoon meer informatie over Effortless Coaching kan je me natuurlijk ook bellen of mailen. Ik sta je graag te woord. Ook kan je naar de website van Effortless Coaching gaan.