Voor wie werk ik?

Als je jezelf herkent in deze vragen:

  • Je wilt iets wezenlijks veranderen in je leven?
  • Je bent daar nog niet in geslaagd?
  • Je kan daar goed hulp bij gebruiken?
  • En het moet nu onderhand wel eens gebeuren?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Of je nu particulier, zakelijk of ZZP’er bent.

met de wind mee

Mijn coaching en training is bestemd voor jou als je iets wezenlijks wil veranderen in je leven. Als je wil gaan voor die groei of transformatie dat resulteert in een leven dat je graag wil leiden en daar hulp bij nodig hebt. Je wilt liever vandaag dan morgen starten en staat te popelen!

Het maakt hierbij niet uit of deze verandering op persoonlijk of zakelijk vlak moet plaatsvinden. Jij bent namelijk wie jij bent en een verandering op het zakelijk vlak heeft ook op persoonlijk vlak effect. Het gaat om jouw wensen die je graag wil laten vervullen en die wensen kunnen op elk aspect van je leven betrekking hebben.

Je ervaart echter een aantal belemmeringen die je tegenhouden die wensen in vervulling te laten gaan. Ik help je om die belemmeringen aan te pakken.

Hoe zou je willen dat ik je help je wensen te vervullen? Hoe zou je willen dat ik je help je doel te bereiken?

Wil je ervaren waarom ik degene ben die jou kan helpen en hoe dat werkt? Neem contact met me op en vraag een ontdekkingssessie aan! Wellicht ontdek je dan een paar belangrijke dingen voor jezelf.