Wie is Peter Bakkum

Laat ik me even voorstellen

Hallo, ik ben Peter Bakkum. Ik heb mijn eigen coachings- en trainingspraktijk, maar dat had je al door.

Ik ben Peter Bakkum Coaching & Training gestart omdat ik een onbedwingbare drang heb mensen te helpen. Ik wil mijn kennis en ervaringen graag met je delen zodat jij hier je voordeel mee kan doen. Ook mijn netwerk staat tot je beschikking, ik sta niet alleen in het leven en jij daardoor ook niet.

Ik werk graag met mensen en ben daaruit nieuwsgierig wat je drijft. Ik heb begrip voor de belemmeringen die je ervaart in je leven. Ik ga graag samen met je kijken wat je kan doen om die belemmeringen weg te werken. Dat doe ik vanuit mijn passie voor mijn beroep: het werken met mensen om hen hun wensen en doelen te laten realiseren, met het helpen bij het oplossen van hun problemen.

Ik wil graag dat je kan genieten van het leven. Dat is wat mij drijft. Genieten van het leven houdt voor mij in dat je leeft. Je leeft het leven dat je wilt, moeiteloos. Je realiseert je doelen en staat vol in het leven.

Ik kan je helpen op twee manieren: coachen en trainen. Bij coaching gaat het er om dat ik je help om, vanuit je eigen kracht en kunde, je belemmeringen om je doelen te bereiken te overwinnen.

Bij trainingen gaat het er om dat ik kennis en vaardigheden aan jou overdraag. Soms kom je tijdens de training tot de conclusie dat coaching ook wenselijk is.

Ik werk zoals ik leef: oprecht geïnteresseerd in de ander en met een glimlach op mijn gezicht. Wil je ervaren hoe dat is? Neem dan contact met me op! Ik wil je graag ontmoeten en connectie met je maken. Samen kunnen we kijken wat jou drijft en hoe ik je zou kunnen helpen.